ads
DOLAR 42.50 ₺
EURO 49.55 ₺
STERLIN 56.75 ₺
G.ALTIN 5,814.36 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,379.49 $
ETH 3,164.37 $
BİST 0.00

    MARSED Atatürk Anıtı'na Çelenk Sundu

    SARAY
    Yayınlama: 30 Ekim 2024 Çarşamba 16:22 Kaynak: Haber Merkezi

    Marmara Saray Emlakçılar Derneği (MARSED), 30 Ekim Dünya Profesyonel Emlakçılar Günü dolayısıyla dernek üyeleriyle bir araya gelerek Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, bu etkinliklerin ardından sona erdi.

    MARSED Atatürk Anıtı'na Çelenk Sundu

     

    MARSED, Kahvaltıda Buluştu

    MARSED üyeleri, 30 Ekim Dünya Profesyonel Emlakçılar Günü vesilesiyle Onur Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Belediye Başkan Yardımcıları Sertaç Akgül ve Özgür Cari de katıldı.

    Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Dernek Başkanı Hüseyin Güntay, katılımcılara teşekkür ederek sözü Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’a bıraktı. Başkan Taşyasan, konuşmasında, emlak sektöründeki işlerin daha düzenli ve zamanında yapılmasına vurgu yaparak, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Emlak sektöründe iş yapan herkesin işlemleri zamanında gerçekleştirilecek," dedi.

    “Dernek Olmak, Topluma Fayda Sağlamaktır”

    Dernek Başkanı Hüseyin Güntay, dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Dernek olmak, sadece kendi meslek grubuna fayda sağlamakla kalmaz; toplumun her kesimine dokunmayı da gerektirir,” ifadelerini kullandı.

    30 Ekim Dünya Profesyonel Emlakçılar Günü’nün anlam ve önemine değinen Başkan Güntay, konuşmasında şunları söyledi:
    "Saygıdeğer yönetim kurulumuz ve derneğimizin değerli üyeleri, 30 Ekim Dünya Profesyonel Emlakçılar Günümüz kutlu olsun. Bugünün anlam ve önemine binaen, MARSED yönetim kurulu ve üyeleri olarak, saat 10.30'da ilçemiz meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenimizi gerçekleştirdik. Ardından Onur Koru Restaurant'ta bir kahvaltı programı düzenledik. Bu programda, sektörümüzle ilgili sorunlar ve öneriler değerlendirilecek, çözüm arayışları konusunda tek ses olacağız. Katılımlarınız, bizlere ve emlakçılık mesleğimize güç verecektir."

    Bu etkinlik, MARSED üyelerinin birlik ve dayanışma duygularını pekiştirirken, sektör sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmek adına önemli bir fırsat sundu.

     Haber: youtube Gözlem Tv. kanalımızdan canlı izleyebilirsiniz.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code