Saray Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde çocuk oyun alanlarının kurulması, ağaç budama ve fidan dikimi çalışmalarına devam ediyor.
Saray Belediyesi Park ve Bahçeler Birimine bağlı ekipler, ilçenin daha yeşil, düzenli ve yaşanabilir bir görünüme kavuşması amacıyla saha çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmalar kapsamında Yeniköy’de çocukların keyifle vakit geçirebileceği yeni bir çocuk oyun grubu kuruldu. 1 Kasım İlkokulu önünde ise ağaçların budama çalışmaları gerçekleştirildi.
Büyükyoncalı Toplu Konutlar önündeki yeşil alanlarda da doğaya katkı sağlamak ve yeşil dokuyu zenginleştirmek amacıyla ıhlamur ağacı dikimi yapıldı.
Saray Belediyesi ekiplerinin, ilçe genelinde yeşil alanların bakımını ve düzenlenmesini kapsayan çalışmalarına devam ettiği bildirildi.
