ads
DOLAR 42.51 ₺
EURO 49.50 ₺
STERLIN 56.69 ₺
G.ALTIN 5,751.25 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,356.24 $
ETH 3,163.57 $
BİST 0.00

    SARAY’DA TRAFİK HAFTASI DENETİMLERİ SÜRÜYOR

    SARAY
    Yayınlama: 6 Mayıs 2020 Çarşamba 15:46 Kaynak: Haber Merkezi

    SARAY’DA TRAFİK HAFTASI DENETİMLERİ SÜRÜYOR

    SARAY’DA TRAFİK HAFTASI DENETİMLERİ SÜRÜYOR

     Saray’da Emniyet Müdürlüğü Trafik güvenlik denetim ekipleri, “Trafik Haftası” nedeniyle denetimlerini sürdürüyor.

     Karayolu Trafik Haftası kapsamında “Evdeyim Ama Trafik Kuralları Aklımda” bilgilendirme ve trafik denetimleri gerçekleştiriliyor.

     Her yıl Mayıs ayının birinci haftasında kutlanan Karayolu Trafik Haftası bu yıl Koronavirüs tedbirleri kapsamında kutlanırken, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri ilçe girişlerinde yer alan denetim noktalarında hafta dolayısıyla hazırlanan broşürleri dağıttı.

     “Evdeyim ama trafik kuralları aklımda”

    Bu yıl İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce hafta dolayısıyla hazırlanan afişlerde, “Evdeyim ama trafik kuralları aklımda” sloganıyla uyarılarda bulunuluyor. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri ilçe girişlerinde gerçekleştirilen uygulama noktalarında ve ilçe merkezinde trafiğin yoğun olduğu noktalarda hazırlanan broşürleri dağıtarak hafta hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

     


    İlk Yorumu Sen Yaz
    code