ads
DOLAR 42.51 ₺
EURO 49.51 ₺
STERLIN 56.69 ₺
G.ALTIN 5,761.08 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,364.93 $
ETH 3,163.87 $
BİST 0.00

    SEMA VE AYTAÇ SOKAKLAR DEMİRLİ BETON YOL YAPILDI

    ÇERKEZKÖY
    Yayınlama: 23 Kasım 2021 Salı 11:03 Kaynak: Haber Merkezi

    SEMA VE AYTAÇ SOKAKLAR DEMİRLİ BETON YOL YAPILDI

    SEMA VE AYTAÇ SOKAKLAR DEMİRLİ BETON YOL YAPILDI

    Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sema ve Aytaç Sokaklarda Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri tarafından 1300 metrekare demirli beton yol yapımı tamamlandı.
    Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri tarafından kent genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklardaki yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sema ve Aytaç Sokaklarda 1300 metrekarelik demirli beton yol yapımı tamamlandı.
    1.300 METREKARE DEMİRLİ BETON YOL YAPILDIR
       Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sema ve Aytaç Sokaklarda yaklaşık 1300 metrekare demirli beton yol yapım çalışması gerçekleştirilirken, kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmaları devam edecek.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code