ads
DOLAR 42.51 ₺
EURO 49.50 ₺
STERLIN 56.69 ₺
G.ALTIN 5,751.25 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,356.24 $
ETH 3,163.57 $
BİST 0.00

    Siyasi Partiler Çelenk Sunumunda Bulundu

    SARAY
    Yayınlama: 1 Kasım 2018 Perşembe 18:03 Kaynak: Haber Merkezi

    Siyasi Partiler Çelenk Sunumunda Bulundu

    Siyasi Partiler Çelenk Sunumunda Bulundu

    Saray’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıl dönümü nedeniyle siyasi partiler resmi çelenk töreninin ardından protokol sırasına göre çelenk sunumunda bulundu. İlk olarak Ak Parti Saray İlçe Teşkilatı çelenk sunumu gerçekleştirirken ilçe başkanı Hakan Özgül partilileri kısa bir konuşma yaptı.

    CHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

    Ak Parti’nin ardından ise CHP Saray İlçe Teşkilatı çelenk sunumu yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ında yer aldığı törende CHP teşkilatı yoğun katılımı ile adeta gövde gösterisi yaptı. İlçe Başkanı Akın Aytaç, yaptığı kısa konuşmada CHP’nin kuruluşun kurtuluşun partisi olduğunu vurgulayarak, “Biz devlet kurmuş bir partiyiz, sırasıyla Atatürk İlke ve İnkılaplarını gerçekleştirmiş bu ülkeye ilk olarak demokrasiyi çok partisi siyasi hayatı getiren bir partiyiz” ifadelerini kullandı. Aytaç sözlerini “ebediyete kadar dünya durdukça Türkiye duracaktır, Cumhuriyet Halk Partisi de duracaktır” şeklinde sonlandırdı.

    CHP’nin ardından MHP saray İlçe Teşkilatı ve İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Partililer çelenk sunumunun ardından ise resmi tören için halk pazarına hareket etti.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code