Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

BASINA VE KAMUOYUNA DUYRULUR

Yayınlama: 08.05.2024 - 12:57 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Basına ve kamuoyuna;

Birkaç gün önce kamuoyu gündemine gelen TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) giydirmeli bir vidanjörün Ergene Nehri civarında deposunda mevcut atıklardan arta kalan birikintiyi boşaltmasıyla ilgili yayınlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca ihbar kabul edilmiştir. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, olayla ilgili gecikmeksizin soruşturma başlatmıştır.

Ayrıntılı soruşturma neticesinde, 5 Mayıs Pazar günü, saat 14.30'da belediyemiz mülkiyetinde olmayan bir kanal temizlik aracının, Sağlık Mahallesi civarında tank temizliği yaptığı tespit edilmiştir. TESKİ tarafından hizmet alımı yoluyla dışarıdan kiralanan araç yüklenici firmaya aittir. İlgili firma ve firma çalışanı hakkında tüm yasal işlemler derhal yapılmıştır. Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün tutanakları ile belediyemizce tutulan tutanaklar da aynı mahiyettedir.

Yapılan işlemlerle ilgili neticeden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir.

Sevgili Tekirdağlılar;

Başta Tekirdağ’ımız olmak üzere, ülkemiz genelinde doğa savunusu ve çevre mücadeleleri konusundaki duyarlılığım kamuoyunca ve siz değerli hemşehrilerimce çok iyi bilinmektedir.

Doğa savunusu konusundaki kararlılığımız göz önüne alındığında, sorumluluğumuz alanında en ufak bir ihmale tahammülümüzün olmadığı görülecektir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, tüm çalışmalarımızın başına doğa savunusunu, çevre temizliğini ve sürdürülebilir yaşamı koymuş kurumsal bir yapıya sahibiz. Bu bağlamda bahsi geçen olayda kusuru veya ihmali bulunanlar hakkında tüm yasal işlemler yapılacaktır.

 

Kalbi, Tekirdağ’ın yeşili ve mavisiyle atan hemşehrilerimizin gönlü rahat olsun. Temiz bir Ergene için bugüne dek çok emek verdik; hiçbir emeğimizin kaybolmasına izin vermeyeceğiz.

Tüm kamuoyuna, saygılarımla...

Dr. Candan Yüceer

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

# Başına # VE # KAMUOYUNA # DUYRULUR
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

ALDIĞINIZ ÜCRETLE GEÇİNEBİLİYOR MUSUNUZ! 

“Siyaset Kavga Ediyor, Türkiye Kaybediyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE