Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayarak  Ramazan Bayramı süresince ilçeleri dolaşarak vatandaşlar ile bayramlaştı. Başkan Albayrak bayram ziyaretleri kapsamında bayramın üçüncü günü Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'ı ziyaret etti.

İLK DURAK İLÇE TEŞKİLATI
Bayram ziyaretleri kapsamında 19 Temmuz Pazar günü son olarak Saray'ı ziyaret eden Başkan Albayrak ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bayramlaştı. İlçe teşkilatında partililerle sohbet eden Başkan Albayrak Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray'da gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve vatandaşların şikayetlerini dinledi.

DEMİREL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNE ORTAK OLDU
İlçe teşkilatında partililer ile bayramlaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak buradan CHP Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel 'in  kardeşi Uğur Demirel'in oğlunun sünnet düğününe katıldı. Uğur Demirel ve eşini tebrik eden Albayrak düğünde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

ALBAYRAK MAHALLELERİ UNUTMADI
Başkan Albayrak bayramlaşma ziyaretleri kapsamında geldiği Saray'da mahalleri de unutmadı. Başkan Albayrak bayram ziyareti kapsamında Çukuryurt, Kurtdere ve Beyazköy Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı ve bir süre sohbet etti. Başkan Albayrak Beyazköy ziyaretinin ardından Saray'dan ayrıldı.