BELEDİYE’DEN İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI KASTRO İÇİN VAR MISIN?
Saray Belediyesi Salı günü ihalesi yapılacak olan Kastro için, Saraylı iş insanlarına çağrıda bulundu.
Pazar günü saat 12.00’ Olağan toplanan Saray Belediye Meclisi, Kastro için Saray, Kapaklı ve Çerkezköy’de ikamet eden tüm iş insanlarına çağrıda bulundu. Saray Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinde yapılan paylaşımda;
“Belediyemiz sınırları içinde bulunan Kastro (Çamlıkoy) Tabiat Parkı’nın işletme ihalesi için 20 Nisan 2021 Salı günü yapılacak olan ihaleye, idaremize ait Saraykent Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited şirketimiz de katılacaktır. Hem Belediyemizi bu ihalede daha güçlü kılmak hem de nitelikli ve karlı bir yatırıma ortak olmak adına aşağıdaki linke tıklayarak ya da fotoğraf üzerindeki QR kodu okutarak ihale şartnamesine erişebilirsiniz.
Şartları taşıyan girişimcilerimizi yarın saat 10.00-11.00 arası beşer dakikalık seanslarla başkanlık makamında ayrıntılı bilgi almaya davet ediyoruz. “ifadelerine yer verildi.

