Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Bu Da Mı Hizmet?

Saray Belediyesi her zaman olduğu gibi vatandaşa hizmet etmekten çok uzak uygulamalara imza atmaya devam ediyor.

Yayınlama: 07.09.2018 - 18:15 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Saray Belediyesi her zaman olduğu gibi vatandaşa hizmet etmekten çok uzak uygulamalara imza atmaya devam ediyor. İlçenin birçok yerinde bozuk sokaklar nedeniyle vatandaşlar uzun yıllardan beri sıkıntılar çekerken, Saray Belediyesi bu sıkıntıları görmezden gelerek özel mülk alanlarına taş döşeme işlerini yapmayı tercih ediyor. Yeni Mahalle Lojman Sokak’ta bulunan özel mülkte yaklaşık 20-25 metrelik alanı taş döşeyen belediye ekiplerine onlarca sokak dururken öncelikle kişilere yönelik bir çalışma yapma talimatının kim tarafından verildiği merak ediliyor. Vatandaşlardan toplanan vergiler ile özel hizmet için götürülen malzemeler ve yapılan işçilik dikkatlerden kaçmazken, halkçılık şemsiyesi altına saklanan yöneticilerin kişilere özel uygulamaları bir türlü son bulmuyor.

YÜZLERCE VATANDAŞ BEKLESİN ÖNCE ÖZEL İŞLER

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın böyle bir talimatı olmaksızın ekiplerin bu işe girişmeyeceği düşünülüyor. İlçenin çeşitli sokaklarında yüzlerce vatandaş uzun yıllardır yollarının yapılmasını beklerken, Saray Belediyesi önceliğini bu sorunları çözmek yerine kişilere özel iş yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar kışın çamur yazın toz derdinden artık iyice bıkmışken, bu yüzden Saray yaşanılamaz hale gelmişken, bu sıkıntıların sorumluları ise önceliğini üç beş kişinin evinin önünü yapmaya adamış durumda.

O MALZEMELER KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİL

Belediye yetkililerinin oraya aktarılan malzemeleri kendinin malıymış gibi kullanması ve keyfe göre icraatlar yapması tepkilerin daha da çoğalmasına neden oluyor. Vatandaştan alınan vergiler ile kazanılan malzemelerin iki üç kişi için harcanması ve üstelik bu kadar sorun varken bu işin yapılması yetkililerin önceliğinin ne olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

GÜNDE BİR KİLOMETRE YOL YAPACAKTI

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban geçen yılın ilk çeyreğinde yaptığı açıklama ile günde bir kilometre yol yapacağını ve üç ay gibi bir sürede Saray’da yapılmadık yol kalmayacağını ayrıca bunun için gerekli malzemenin ve ekiplerin olduğunu öne sürmüştü. Aradan geçen bir buçuk yılın ardından ise ilçenin durumu gözler önündeyken, akıllara; “Nazmi Çoban’ın olduğunu öne sürdüğü malzemelere ne oldu? Malzemeler birden ortadan mı kayboldu? Yoksa malzemeler olduğu gibi duruyor ama ekipler mi ortadan kayboldu? Veya malzemeler ve ekipler bugün olduğu gibi geçmişte de kişilere özel olarak mı kullanıldı? Ve ya Nazmi Çoban farklı bir zaman diliminde mi yaşıyor” gibi sorular akıllara geliyor.

Saray Belediyesi kişilere özel hizmetlerine vatandaşlar da bozuk yolların zahmetini çekmeye devam ediyor.

# Bu # da # mı? # Hizmet #
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

MARKETLERDE OYUNCAK REYONLARI 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE