Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU MALKARA ÇAVUŞKÖY ET KOMBİNA TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU MALKARA ÇAVUŞKÖY ET KOMBİNA TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

Yayınlama: 18.03.2021 - 18:22 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Tekirdağ’da, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisini ziyaret etti.

 

ET Kombina Tesisi ile bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tarım ve hayvancılığın milli ekonominin ve ülke kalkınmasının temeli olduğunu belirterek, “Malkara Et Kombina Tesisimizi, Trakya bölgesinde hayvancılığa cazibe kazandırmak, besicilerimizin emek ve alın terini kazanca dönüştürmek amacıyla hizmete sunduk. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu burada ağırlamaktan son derece memnunuz. Kendisine tesisimizde yürütmekte olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi verdik. Tarım ve hayvancılık alanında Türkiye’de örnek olan projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Gıda maddelerine ihtiyacın arttığı böyle bir dönemde ülke genelinde tarım ve hayvancılığa daha fazla yatırım yapılması temennimizdir. Türkiye’de tarım ve hayvancılık gelişsin, kazanan üreticimiz ve halkımız olsun.” dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Tekirdağ’da olmaktan son derece mutlu olduğunu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Tekirdağ, Büyükşehir Belediyemizin başarılı çalışmaları sayesinde her geçen gün gelişiyor. Tarımdan kültüre, alt ve üstyapıdan sosyal faaliyetlere kadar hayatın her alanında yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projeler ile adından söz ettiren Tekirdağ büyükşehir Belediyesi’nin tarım ve hayvancılık alanında hizmete sunduğu ve bölgede söz sahibi haline gelmiş olan et kombina tesisini gezdik. Gerçekten güzel bir tesis olmuş. Bölgenin tarım ve hayvancılığına önemli katkılar sağlayacağından şüphem yok. Sanayi alanında tabi ki gelişmeler olacaktır ama ülkemiz aynı zamanda tarım ülkesi. Tarım alanında faaliyet gösteren, tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlayan vatandaşlarımızın sayısı hiç de azımsanacak seviyede değil. Bu doğrultuda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin tarım ve hayvancılık alanına yaptığı katkılar gerçekten takdire şayan. Bölgede önemli bir yer edinen et kombina tesisinin Tekirdağ ve bölge çiftçilerine ve üreticilerine hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

 

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve protokol üyeleri, Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisi’ni gezerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve yetkililerden tesisin çalışma sistemi ile ilgili bilgi aldı.

 

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU SÜLEYMANPAŞA’DA ESNAFLA BULUŞTU

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ temasları kapsamında Başkan Kadir Albayrak ile birlikte Süleymanpaşa ilçesinde çarşı esnafı ile de buluşarak esnafın talep ve önerilerini dinledi.  Esnafın, ülke ekonomisinin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnaflarımız ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip. Özellikle pandemi sürecinden en fazla etkilenen grup olan esnaflarımızın dertlerini dinledik. Yapılması gerekenler atılacak adımlar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Üretim her zaman esastır. Üreten ve ürettiğini vatandaşlarımıza ulaştıran esnaflarımızın her zaman yanındayız. Esnafımızın desteklenmesi konusunda üzerimize düşen çalışmaları yapıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de pandemi sürecinde arar gören esnafımızı desteklemek adına önemli çalışmalar yapıyor.  Bu anlamda güzel günleri hep birlikte görmek ve yaşamak dileğiyle tüm esnafımıza sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı yarınlar diliyoruz” dedi.

# CHP # Genel # Başkanı # KEMAL # Kılıçdaroğlu # # Malkara # Çavuşköy # Et # Kombina # Tesisi’ni # Ziyaret # Etti
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

MARKETLERDE OYUNCAK REYONLARI 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE