Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa ÇORLU
ÇORLU

Çorluspor 1947, Ziraat Türkiye Kupası’na Veda Etti

TFF 3. Lig temsilcisi Çorluspor 1947, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor’u konuk etti. Çorlu’daki General Basri Saran Stadyumu’nda oynanan maçta Çorluspor 1947, rakibi karşısında etkili bir mücadele sergilese de sahadan 3-2 mağlup ayrılarak kupaya veda etti.

Yayınlama: 19.12.2024 - 12:32 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Tekin Sönmez
Paylaş:

MAÇIN DETAYLARI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Çorluspor 1947, henüz 3. dakikada Erdem Onur Beytaş’ın etkileyici golüyle öne geçti. İlk yarının ilerleyen dakikalarında Kocaelispor, Furkan Gedik’in golüyle skoru 1-1’e getirdi.

İkinci yarıda yeniden üstünlük sağlamak isteyen Çorluspor, Alperen Doğan’ın golüyle 2-1 öne geçti. Ancak Kocaelispor, Oğulcan Çağlayan ve Onur Öztonga’nın golleriyle skoru 3-2’ye taşıyarak maçı kazandı. Çorluspor, son dakikalarda eşitlik için büyük bir baskı kursa da istediği sonucu elde edemedi.

MAÇ KADROLARI

Çorluspor 1947: Emre Şanal, Hüseyin Ayan, Mehmet Albayrak, Yasin Tosun, Caner Doğan, Okan Erdik, Mahsun Çapkan, Erdem Onur Beytaş, Volkan Uluğ, Alperen Doğan
Kocaelispor: Harun Tekin, Tarkan Serbest, Onur Öztonga, Mehmet Yılmaz, Furkan Gedik, Mesut Can Tunalı, Yusuf Cihat Çelik, Mijo Caktaš, Giorgi Beridze, Ahmet Sagat

BAŞKAN GÜMÜŞ: “OYUNCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Çorluspor 1947 Başkanı Yusuf Gümüş, maçın ardından yaptığı açıklamada oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, “Hedefimiz turu geçmekti, ancak güçlü bir rakip karşısında sergilenen mücadeleden gurur duyuyorum. Taraftarımızın desteği de bizim için çok değerliydi. Şimdi tamamen lige odaklanacağız ve şampiyonluk için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM: “ZOR BİR MAÇ OLDU”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonu açıklamasında Çorluspor 1947’yi övdü. “Çorluspor’un mücadele gücü ve taraftarının coşkusu takdire şayan. Zor bir atmosferde oynadık ve kazanmayı başardık. Çorluspor’un büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum ve kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇORLUSPOR’UN ODAĞI LİGDE

Kupadan elenen Çorluspor 1947, taraftarının alkışları eşliğinde sahadan ayrılırken artık tamamen ligdeki hedeflerine odaklanmış durumda. Başkan ve teknik ekip, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini vurguladı.

# Çorluspor # 1947 # Ziraat # Türkiye # Kupası’na # Veda # Etti
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

MARKETLERDE OYUNCAK REYONLARI 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE