Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Saray’da Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Atatürk Alanı'nda düzenlenen törende, Kaymakam Refik Özsoy, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Ramazan Tilbaç ve Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Atatürk Anıtı'na çelenk sundular.

Yayınlama: 28.10.2024 - 14:51 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Katılan vatandaşlar, Cumhuriyetin 101. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu dile getirerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar.

TÖRENE YOĞUN KATILIM

Törene; Kaymakam Refik Özsoy, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Ramazan Tilbaç, Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Veli Uysal, İlçe Emniyet Müdür Vekili Vahap Uyar, kamu kurumlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, askeri erkan, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Ertan İnanç ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Erol Gürler ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Yusuf Duman ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Murat Öztürk ve yönetimi de törende hazır bulundu.

CUMHURİYETİN 101. YILI GURURLA KUTLANIYOR

Törene katılan vatandaşlar ve yetkililer, Cumhuriyetin 101. yılı kutlamalarının önemini vurgulayarak, “Cumhuriyet, ortak değerimiz ve geleceğimizdir” mesajını verdiler. Tören alanında ellerinde Türk bayrakları ile bulunan öğrenciler ve vatandaşlar, Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadı.

KUTLAMALAR ETKİNLİKLERLE DEVAM EDECEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Salı günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi önünde düzenlenecek etkinliklerle devam edecek. Saray halkı, etkinliklerde Cumhuriyetin kazanımlarını hatırlayacak ve bayram coşkusunu yaşayacak. Etkinliklerde çeşitli gösteriler, halk oyunları ve şiir dinletilerinin yer alması bekleniyor. Tüm vatandaşlar etkinliklere katılmaya davet edildi.

Bu anlamlı gün dolayısıyla düzenlenen tören ve etkinlikler, Cumhuriyetin 101. yılını coşkuyla kutlayan Saray halkı için unutulmaz anlara sahne olacak.

Haber: youtube Gözlem Tv. kanalımızdan canlı izleyebilirsiniz.

 

# Cumhuriyet # Bayramı # KUTLAMALARI # Başladı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

ALDIĞINIZ ÜCRETLE GEÇİNEBİLİYOR MUSUNUZ! 

“Siyaset Kavga Ediyor, Türkiye Kaybediyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE