Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

EDİRNE'DEN KISA KISA

EDİRNE'DEN KISA KISA

Yayınlama: 23.02.2021 - 22:19 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, jandarma ekiplerini ziyaret etti.

Helvacıoğlu, yol kontrolü yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmalarında kolaylık diledi.

Jandarmanın fedakarca çalıştığını belirten Helvacıoğlu, "Bölgemizde huzur ve güveni sağlamak için büyük çaba gösteren ve yol kontrolü yapan jandarmamıza kolaylıklar diliyoruz." dedi.

 SAHİLLERDE YAZ HAZIRLIĞI

Keşan Belediyesi ekiplerinin Erikli ve Yayla sahillerinde çalışmalar yapacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, sahillerde inceleme yaptıktan sonra, uzaktan değil yerinde yönetim anlayışıyla çalıştıklarını belirtti.

Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"Mücavir alanlarımız olan Erikli ve Yayla sahillerinde vatandaşlarımızın huzurlu bir tatil geçirmeleri için ekiplerimizle sahada planlama yapıyoruz. Yaz sezonu öncesinde yapılması gereken tüm çalışmalarımızı yerinde inceleyerek sezona hazırlıyoruz. Sağlıklı ve güzel günlerde misafirlerimiz sahillerimizin eşsiz güzelliklerinden düzen ve disiplin içinde faydalanacak."

EDİRNE'DE POLİS EKİPLERİNİN DÜZENLEDİĞİ OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KAÇAK SİGARA VE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Edirne'de iki ayrı otomobilde 1100 paket kaçak sigara, 1200 paket tütün ve 106 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Havsa ilçesindeki denetimlerinde şüpheli iki aracı durdurdu. 

Araçlarda yapılan aramada, 1100 paket kaçak sigara, 1200 paket tütün ve 106 şişe kaçak içki bulundu.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİLER E.G VE O.C, İFADELERİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Trakya Üniversitesi (TÜ), ASPİLSAN Enerji A.Ş. ile TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli projeler geliştirmek üzere iş birliği görüşmelerine başladı.

TÜ'den yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının yüzde 98 hisse sahibi olduğu ASPİLSAN Enerji A.Ş. heyeti ile biri yüz yüze diğeri de çevrimiçi olmak üzere gerçekleştirilen iki görüşmede enerji, sensör, nano-teknoloji konularında ortaklaşa yürütülecek projeler için çalışma takvimi oluşturuldu.

Üniversite adına görüşmeleri  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ve Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar Özer gerçekleştirdi.  

EDİRNE'DE MOTORLU KARA TAŞITI SAYISI ARTIŞ GÖSTERDİ

Edirne'deki motorlu kara taşıtı sayısının 165 bin 514 olduğu bildirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ocak ayında 117 bin 313 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Edirne'de 2020 kasım sonu itibarıyla 164 bin 856 olan taşıt sayısı da ocak sonu itibarıyla 165 bin 514'e yükseldi. 

DEVA PARTİSİ HEYETİNDEN BAŞSAVCI KARABACAK'A ZİYARET

DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Kerem Arda, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak’ı ziyaret etti.

Ziyarette partisinin çalışmaları hakkında bilgi veren Arda, Karabacak'a nezaketi dolayısıyla teşekkür etti. 

Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Gürkan Kılıçcıgil ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

 

 

 

# EDİRNE\'DEN # KISA #
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

ALDIĞINIZ ÜCRETLE GEÇİNEBİLİYOR MUSUNUZ! 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE