Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

Eşini Ütüyle Öldürmekle Yargılanan Hasan Dim’in Duruşması Tekirdağ’da Görüldü

Tekirdağ’da eşi Elif Dim’i ütüyle darbederek öldürmekle suçlanan Hasan Dim, suçlamaları reddetti. “18 yılımı kaybettim” diyerek kendini savunan sanığın yargılanması devam ediyor.

Yayınlama: 28.05.2025 - 13:11 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 24 Ağustos 2024 tarihinde eşi Elif Dim’in ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Hasan Dim’in “tasarlayarak eşini öldürmek” suçlamasıyla yargılandığı dava, Tekirdağ 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya, hayatını kaybeden Elif Dim’in ailesi, taraf avukatları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı katıldı. Sanık Hasan Dim, jandarma nezaretinde duruşma salonuna getirildi.

Savunmasında suçlamaları reddeden Hasan Dim, “Üzerime atılan suçları kabul etmiyorum. Eşim ütüyle öldürmedim. Ütünün alt tarafı kırık ve bunu evde yaşayan herkes biliyor. Ütüyü yerden alıp komodinin üstüne koydum. Ne ben katilim, ne de büyük oğlum benden şikayetçi değil. Bu olaydan dolayı çok pişmanım. Herkes bir şeyini kaybetti ama ben 18 yılımı paylaştığım diğer yarımı kaybettim. Yargılanma sürecinde adil yargılandığımı düşünüyorum, takdir mahkemenindir” dedi.

Elif Dim’in ailesinin avukatları, sanığın hiçbir indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Hasan Dim’in avukatı ise ek savunma süresi istedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 18 Temmuz 2025 Cuma günü saat 10.00’a erteledi.

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE