Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›ULUSAL
ULUSAL

Hayırsever işadamı Enez ilçesine acil sağlık hizmetleri istasyonu yaptıracak

Hayırsever işadamı Enez ilçesine acil sağlık hizmetleri istasyonu yaptıracak

Yayınlama: 07.12.2021 - 12:50 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Enez ilçesine iş insanı Cavit Eser tarafından yaptırılacak acil sağlık hizmetleri istasyonunun protokolü törenle imzalandı.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Valilikte düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, acil sağlık hizmetlerinde en önemli konunun yardım talebi geldiği andan itibaren ambulansların hızlı ve seri şekilde yardım istenilen yere ulaşması olduğunu söyledi.

Bunu, kentler için olduğu kadar kırsal alanlar için de önemli olduğunu belirten Canalp, "Edirne'mizin her yerinde acil sağlık hizmetlerimizi olabildiği kadar hızlı ve seri şekilde vakalara ulaşabilecek kapasitede tutmaya özen gösteriyoruz. Bunun için de ambulanslarımızı yeniliyoruz. Yeni ambulanslarla kapasiteyi canlı ve diri tutuyoruz." dedi.

Canalp, ambulansların dışında en kritik hususun istasyonların iyi bir yayılım göstermesi olduğunu ifade etti.

Belirli yakınlıktaki istasyonların sayısının fazla olmamasının ambulansların çok daha fazla kilometre yaparak gecikme yaşamasına neden olacağını belirten Canalp, şunları kaydetti:

"Enez'imizde de bu çok bariz bir ihtiyaçtı. Enez'in nüfusu özellikle yaz döneminde çok yüksek rakamlara ulaşıyor. Bu bölgede yeni istasyon kurulmuş olması vereceğimiz hizmetlerin hız ve kalitesini de artıracaktır. Bulmuş olduğumuz konum da eski devlet hastanemizin bahçesidir.

Bu konumdan biz hem sahildeki vakalara hem de merkezdeki vakalara çok hızlı ve seri müdahale edebilecek imkanı ortaya koymuş olacağız. Hayırsever işadamımız Cavit Eser'e teşekkür ediyorum. Enez'de ticaretle uğraşmanın keyfini, abilerinin adlarını yaşatacakları acil çağrı istasyonuyla taçlandırmış oluyorlar." diye konuştu.

Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş da istasyonun ilçeye hayırlı olmasını dileyerek "Valimize, İl Sağlık Müdürümüze ve Cavit beyin şahsında Eser ailesine ilçem adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

İl Sağlık Müdürü İshak Yıldırım da yazın çok nüfus yoğunluğunun olduğu Enez'de bir acil sağlık hizmetleri istasyonuna ihtiyaç duyduklarını söyleyerek bağışçı Cavit Eser'e teşekkür etti.

İş insanı Eser de ilçelerinde acil sağlık hizmetleri istasyonu eksikliğini gördüklerini, hayırsever arkadaşlarından feyz alarak abisi Arif Eser'in adını taşıyan bir istasyon yaptırmaya karar verdiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Canalp ve Eser, istasyonun protokolüne imza attı.

 

 

# Hayırsever # işadamı # Enez # ilçesine # Acil # Sağlık # Hizmetleri # İSTASYONU # yaptıracak
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

ALDIĞINIZ ÜCRETLE GEÇİNEBİLİYOR MUSUNUZ! 

“Siyaset Kavga Ediyor, Türkiye Kaybediyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE