Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›MALKARA
MALKARA

MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ FIRINLARA DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ

MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ FIRINLARA DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ

Yayınlama: 23.02.2026 - 18:22 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Tekin Sönmez
Paylaş:

Vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve standartlara uygun gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetim gerçekleştirdi. 

Denetimler kapsamında üretim alanlarının hijyen durumu, kullanılan malzemelerin son kullanma tarihleri, çalışan personelin hijyen kurallarına uygunluğu, ekmek ve pide gramajları ile fiyat tarifeleri kontrol edildi. Özellikle üretim ve satış alanlarında temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı detaylı şekilde değerlendirildi.

Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk; “ Hemşehrilerimizin sağlığını korumak ve güvenli gıdaya ulaşımını sağlamak en temel sorumluluklarımızdan biridir. Bu anlayışla, ilçemiz genelinde faaliyet gösteren fırınlar başta olmak üzere tüm gıda üretim ve satış noktalarına yönelik denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen kontrollerde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu, fiyat tarifeleri ve üretim standartları titizlikle incelenmektedir. Amacımız kurallara uygun, sağlıklı ve güvenilir hizmet sunulmasını sağlamaktır.

Halk sağlığı bizim önceliğimizdir. Bu doğrultuda denetimlerimiz belirli aralıklarla devam edecek, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde alışveriş yapabilmesi için çalışmalarımız kararlılıkla sürecektir.

Tüm esnaflarımıza kurallara gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyor, hemşehrilerimize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

Çağdaşlık mı, Saygısızlık mı?

DUVAR YAZILARI  

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE