Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SÜLEYMANPAŞA
SÜLEYMANPAŞA

Süleymanpaşa Belediyesi Memurlarına Rekor Promosyon

Süleymanpaşa Belediyesi Memurlarına Rekor Promosyon

Yayınlama: 09.02.2026 - 17:01 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Tekin Sönmez
Paylaş:

Süleymanpaşa Belediyesi, bünyesinde görev yapan memurlar için banka promosyon ihalesini tamamladı. Vakıfbank ile imzalanan anlaşma neticesinde, belediye personeli 3 yıllık dönem için tek seferde 92 bin TL promosyon alacak. Dileyen personel, 92 bin TL’lik promosyon yerine farklı planlarla faizsiz kredi de kullanabilecek.

Süleymanpaşa Belediyesi, çalışanlarının refah düzeyini artırmaya yönelik adımlarına bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde görev yapan memurları kapsayan banka promosyon ihalesi, Vakıfbank ile varılan anlaşmayla sonuçlandı. İmzalanan protokol kapsamında, memur personele 3 yıl karşılığında 92 bin TL ödeme yapılması kararlaştırıldı.

Dileyen memur personel, 92 bin TL’lik promosyon yerine 420 bin ya da 305 bin TL tutarlarında faizsiz kredi kullanabilecek.

"ÇALIŞANIMIZIN ALIN TERİNİ VE HAKKINI KORUYORUZ"

İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, belediyenin en büyük gücünün sahada ve masada hizmet üreten personeli olduğunu vurguladı. Başkan Nallar, konuşmasında şunları kaydetti: "Göreve geldiğimiz günden bu yana 'önce çalışanımız' dedik. Süleymanpaşa’mıza hizmet eden mesai arkadaşlarımızın ekonomik şartlarını iyileştirmek bizim önceliğimizdir. Vakıfbank ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, memur kardeşlerimizin lehine olacak en yüksek rakamda mutabık kaldık. 92 bin TL'lik bu promosyon ödemesi, personellerimizin aile bütçelerine ciddi bir katkı sağlayacaktır. Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin her bir ferdinin mutlu olması, hizmet kalitemizin artması demektir. Tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum."

ÖDEMELER TEK SEFERDE YATIRILACAK

Yapılan anlaşma uyarınca, promosyon miktarının tamamı belirlenen takvim dahilinde çalışanların hesaplarına tek seferde yatırılacak. Dileyen personel de bankanın sunduğu ödeme planlarından birini tercih ederek faizsiz kredi kullanabilecek.

Haber Resmi

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

Çağdaşlık mı, Saygısızlık mı?

DUVAR YAZILARI  

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE