Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›ULUSAL
ULUSAL

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan: Bu halka düşman olmamak için sermayeye karşı olmak gerekir

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan: Bu halka düşman olmamak için sermayeye karşı olmak gerekir

Yayınlama: 27.07.2024 - 10:44 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:
 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Patronlara seslenen Erdoğan, "Yeter ki siz çalışın, üretin, istihdam sağlayın. Yeter ki siz Türkiye'nin üretim kapasitesine güç katın. Allah'ın izniyle bizi sizlerden hiçbir zaman kimse ayıramayacaktır" dedi.

Türkiye Komünist Partisi ise bir süredir ”Holdinglerin mal varlıkları kârları halkımıza feda olsun”  diyerek holdinglerin kârlarının emekçi halk için neye karşılık geldiğini örnekleri ile açıklıyor. 

Ülkenin bütün zenginliklerini üreten emekçilere kemer sıkma tavsiyeleri verilirken, patronlar rekor kâr oranları açıklıyor. Bir yandan vergide adalet, asgari ücrete yapılacak zam oranları tartışılırken diğer tarafta Türkiye Komünist Partisi sorunların kaynağına işaret ederek "Çözüm bizim olana el koymaktır” diyor. 

Erdoğan’ın paylaşımına tepki gösteren TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan X hesabından bir paylaşım yaptı. Okuyan paylaşımında  “Bu halka düşman olmamak için sermayeye karşı olmak gerekiyor.” vurgusu yaptı.

Okuyan’ın paylaşımı ise şöyle:

“Erdoğan sermaye düşmanlığına izin vermeyeceklerini söyleyip patronlara "yeter ki siz Türkiye'nin üretim kapasitesine güç katın. Allah'ın izniyle bizi sizlerden hiçbir zaman kimse ayıramayacaktır" diye seslenmiş. Siz ayrılmayın. Ama emekçiler, emekliler, işsizler, yoksul köylüler zaten ayrılmış durumdalar. Türkiye’nin üretim kapasitesi güçlendikçe sömürü ve eşitsizlik artıyor. Bu yaman çelişki düzelmek zorundadır. Bu ülkeye, bu halka düşman olmamak için sermayeye karşı olmak gerekiyor.”

# TKP # Genel # Sekreteri # KEMAL # Okuyan # Bu # halka # DÜŞMAN # olmamak # İçin # sermayeye # Karşı # Olmak # gerekir”
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

ALDIĞINIZ ÜCRETLE GEÇİNEBİLİYOR MUSUNUZ! 

“Siyaset Kavga Ediyor, Türkiye Kaybediyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE