4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Saray’da öğrenciler, Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek can dostlarla bir araya geldi.

Mehmet Uygun İlkokulu, Yedirenk Anaokulu, Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi ile Özge Tanır Güngören Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Saray Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, bakımevinde bulunan hayvanları yakından tanıma fırsatı buldu. Öğrencilere hayvan sevgisi, merhamet ve tüm canlıların yaşam hakkına saygı konusunda farkındalık kazandırılması amaçlandı.
Ziyaret kapsamında hayvanların yaşam koşulları hakkında da bilgi alan öğrenciler, can dostlarla keyifli vakit geçirdi.
Saray Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geleceğin duyarlı bireylerinin hayvan sevgisiyle yetişmesinin önemine dikkat çekilerek, “Satın alma, sahiplen!” mesajı verildi.
Belediye, ziyaretleri dolayısıyla öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.
