ads
DOLAR 44.56 ₺
EURO 52.26 ₺
STERLIN 60.04 ₺
G.ALTIN 6,834.93 ₺
Ç.ALTIN 11,220.08 ₺
BİLEZİK 6,258.54 ₺
BTC 70,994.63 $
ETH 2,178.74 $
BİST 0.00

    Saray da Altyapı Yağmura Teslim Oldu

    SARAY
    Yayınlama: 30 Mayıs 2014 Cuma 22:48 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Saray da Altyapı Yağmura Teslim Oldu

    Saray'da altyapı yetersizliğinden dolayı yağan yağmur suları cadde ve sokaklara doldu.
    Saray’da dün doluyla karışık yağan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Gök gürültüsünün ardından başlayan doluyla karışık sağanak yağmur yağışı uzun süre devam etti. Altyapı yetersizliği nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken, rögarlar doldu taştı, su birikintilerinden geçmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı.

    SOKAK VE CADDELER GÖLE DÖNDÜ
    Perşembe gecesi başlayan yağmurun etkisi ile ilçemizde bir çok noktada su birikintileri oluştu, rögarlar taştı. Bazı noktalarda da göletler oluştu.
    Saray'da her yağmur sonrası ortaya çıkan manzara, Perşembe gecesi başlayan sağanak yağışlarla beraber yine kendini gösterdi. Gece saatlerinde başlayan yağmur, gündüz saatlerinde de sağanağa dönüşürken, yağan yağmurla birlikte ilçemizdeki birçok rögarın dolup taşması gözlerden kaçmadı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code