Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

Bayramlaşmanın ilk günü belediyeden başladı

Yayınlama: 12.08.2013 - 23:14 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Saray Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi çarşı ve pazar alışverişinde bir dizi önlemler alarak vatandaşlarımızın bayram alışverişlerini rahat ve huzurlu bir şekilde yapmalarını sağladı. Ardından bayram boyunca denetimlerin takibi sonucunda olumsuz herhangi bir olayın yaşanmadığı görülürken, emniyet cephesinden bakıldığında ilçemiz bir cinayete şahitlik etti.

Bayram boyunca alınan bir takım önlemlerin yanı sıra Belediye Başkanı Nazmi Çoban bayramın üç gününü kahvehaneleri gezerek vatandaşlarla bayramlaşarak geçirdi.

"TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK"
Belediye tarafından vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmelerine yönelik alınan tüm tedbirler sonucu herhangi bir olumsuz olay yaşanmadı. Belediye Başkanı Çoban, “Saray Belediyesi olarak hemşerilerimizin Ramazan Bayramını huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla tüm tedbirlerimizi aldık. Hemşerilerimiz herhangi bir olumsuzlukla karşılaştıklarında bizlere ulaşabilirler. Tüm halkımızın ve Saraylı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.

BAYRAMLAŞMA İLK GÜN BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPILDI
Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma merasimi  bayramın birinci günü saat 10.30'da belediye meclis salonunda vatandaşlarım katılımıyla gerçekleşti. Bayram kutlama programına Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Kur. Alb. Mustafa Demir, Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Beyazköy Belediye Başkanı İbrahim Malkoç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, daire amirlerinin yanı sıra mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ramazan Bayramı nedeniyle Saray belediye meclis salonunda sivil toplum örgütleri, partililer ve vatandaşlarla gerçekleşen bayramlaşma programı saat 10.30'da yapıldı. Burada devam eden bayramlaşma merasimi daha sonra Saray Emniyet Müdürlüğü ve son olarak İlçe Jandarma Komutanlığı'nda son buldu.

KOLLUK KUVVETLERİYLE BAYRAMLAŞMA
Belediyeden ayrılan protokol ilk olarak Saray Emniyet Müdürlüğü’ne giderek emniyet güçlerinin bayramını kutladı. Yaklaşık 30 dakikalık kutlama programının ardından protokol Saray İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek askerlerin bayramını kutladı.
Devam eden kutlama programı esnasında ilçemizde bir cinayet yaşandı. Bayramın birinci günü ilçemizde yaşanan cinayet olayı üzüntüye sebebiyet verirken, emniyet güçleri olayın daha da büyümemesi için gerekli önlemleri aldı.

EMNİYET GÖREV BAŞINDA
Bayram boyunca ilçemizin giriş ve çıkış noktalarında görev yapan Saray Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ve sivil ekiplerin sıkı denetim çalışmaları sonucunda olumsuz herhangi bir olayın yaşanmadığı öğrenildi.
Ancak Küçükyoncalı Köyü yolu üzerinde bulunan askeri birliğe ait alanda yaşanan cinayet tüm alınan önlemlere gölge düşürdü.
  Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından bayram boyunca Saray giriş ve çıkışlarında, ilçe içerisinde, cadde ve sokaklarda trafik denetleme çalışmaları yapıldı. İlçe içerisinde ufak çaplı kazalar yaşanırken, ekipler tarafından yapılan denetimler sonucunda  herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı öğrenildi.

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

Çağdaşlık mı, Saygısızlık mı?

DUVAR YAZILARI  

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE