Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

CHP Aday Adayı Ali Osman Yaşar Laf değil uygulama istiyorum

Yayınlama: 19.08.2013 - 07:55 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:
Ali Osman Yaşar kendisini  ve belediye başkanı olduğunda yapacaklarını kısaca şu şekilde ifade etti: 
1969 Saray doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İş İdaresi mezunuyum. Evliyim. İki kızım var. Birisi, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi' ni bitirdi. Diğeri Anadolu Lisesi son sınıfa gidecek. 1990 yılında çalışmaya başladım. Beyaz eşya devi bir firmada yaklaşık 20 yıldır yöneticilik yapmaktayım. Bunun yanında dört yıl ilçe yönetim kurulu üyeliğini yürüttüm. Yaklaşık 5 yıldır da ilçe başkanlığı görevini yürütüyorum.
Aday olunca belediyeyi nasıl yöneteceği hakkında da düşüncelerini belirten Ali Osman Yaşar,” Hiçbir sorun çözümsüzlüğe itilmeyecek. Ben her şeyi bilirim, her şeyi ben yaparım gibi bir kompleksim yok. Her çalışanımız görevini bilecek ve buna uyacak. Her işin sorumlusu olacak. Gerekli kararı da o verecek. Her şey başkanın elinden geçmeyecek. Vatandaşımız bizim müşterimiz olacak. Doğrusu da bu belediye bir hizmet kurumudur.
Biz profesyonel işletmeci gibi düşüneceğiz. Her şeyi ilk seferde doğru yapacağız. Bu yıl yap, gelecek yıl boz yapmayacağız. İlk önce elli kere düşüneceğiz bir kere yapacağız. Bu halkın parasını hiç birimizin çöpe atmaya hakkı yok.
Her ihtiyaç için yerel üretimi teşvik edeceğiz. En basiti peyzaj malzemeleri için bile yerel üretimi teşvik edeceğiz. Beş yüz dekar tarla işleyip kazanılamayacak paraları bir- iki peyzajcıya ödemeyeceğiz. Belediye vatandaşın ayağına gidecek. Lafta değil uygulamada sosyal belediyeciliği halkıma sunacağım.
Devasa paralar ile festivaller yapmayacağız. İlçemizde ikamet eden sanatçılar ile festival gerçekleştirerek, elimizde kalan ile ilçemize yatırım yapacağız. İki saat program yapıp 50-60 bin TL bedelin ödendiği halkçılığı da, halkçı sanatçılığı da kabul etmiyorum.
Sözün kısası, önce gereksiz harcamaları ortadan kaldırmalı, ondan sonra gelir arttıracak çalışmaların içerisine girilmelidir” dedi.

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

Çağdaşlık mı, Saygısızlık mı?

DUVAR YAZILARI  

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE