Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

İYİ Parti’den Saray’da Esnaf Ziyareti

İYİ Parti’den Saray’da Esnaf Ziyareti

Yayınlama: 18.10.2026 - 19:35 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Tekin Sönmez
Paylaş:

İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Murat Öztürk ve beraberindeki yöneticiler, esnaf lokantaları ve taksi duraklarını ziyaret ederek esnafın yaşadığı sorunları ve taleplerini dinledi.

İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Murat Öztürk ve ilçe yönetimi, Saray’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf lokantaları ve taksi duraklarını ziyaret eden parti yöneticileri, işletmecilerin ekonomik koşullar nedeniyle yaşadığı sıkıntıları yerinde dinledi.

Ziyaretlerde esnafın artan maliyetler, gelir kaybı, yüksek vergiler, ruhsat işlemleri ve denetim süreçleri başta olmak üzere karşılaştığı sorunlar gündeme geldi. Esnafın, sorunlarının yeterince duyulmadığını ve destek alamadığını dile getirdiği belirtildi.

“ESNAFIN SORUNLARINA KULAK TIKANIYOR”

Ziyaretler sırasında değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Murat Öztürk, merkezi yönetimin esnafın sorunlarına yeterince eğilmediğini, yerel yönetimin de sahadaki gerçekleri görmezden geldiğini savundu. Esnafa yönelik somut destek politikalarının yetersiz olduğunu ifade eden Öztürk, “Ankara’da duyulmayan, yerelde görülmeyen esnafın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Esnafın talep ve şikâyetlerinin takip edileceğini belirten Öztürk, dile getirilen sorunların çözümü için gerekli girişimlerin sürdürüleceğini kaydetti.

Ziyaret ettiği esnaf ve taksi durağı işletmecilerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Öztürk, İYİ Parti olarak Saray esnafının yanında olmaya ve sorunlarını gündeme taşımaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber Resmi

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

TEKİRDAĞ’IN PARASI TEKİRDAĞ’DA KALSIN: BELEDİYELER KENDİ İŞ ELBİSESİNİ NEDEN DİKMESİN?

SİYASETİN KAYBOLAN ANLAMI

ALLAH’IN ADINI KULLANARAK MENFAAT SAĞLAMAK!

BENİM VE SİZİN SİYASİ KARİYERİNİZİ KİM ÇALDI?

SÖMÜRÜNÜN SON KULLANMA TARİHİ

UZAKTAN YAKINDAN KUŞ BAKIŞI SARAY’DA YENİ PARTİ  

YENİ PARTİ’DE GÖNÜL KÖPRÜSÜ VAR

MANİPÜLASYONU EN İYİ KULLANANLAR  

Basını Anlamak Mümkün Değil: Bir Gün Herkes AK Partili Olacak!

SİYASET KİŞİSEL HIRSLARIN DEĞİL, ÜLKEYE ÇÖZÜM ÜRETMENİN MECRASIDIR  

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE