Okul Aile Birliği nden eğitime tam destek
Saray Atatürk Ortaokulu ve Okul Aile Birliği tarafından dayanışma ve kaynaşma amaçlı çay partisi düzenlendi. Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen çay partisinde yaklaşık 8 bin TL gelir elde edildi. Okul Aile Birliği yetkilileri, öğrencilere daha iyi eğitim sunmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti.
Saray Atatürk Ortaokulu ve Okul Aile Birliği tarafından dayanışma amaçlı düzenlenen çay partisi büyük ilgi gördü. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma çayına öğrenci velileri ve öğretmenler yoğun katılım sağladı. Yaklaşık 8 bin TL gelirin elde edildiği dayanışma ve kaynaşma partisinde, öğrencilerin daha kaliteli eğitim alması için önemli bir adım atıldı.
Çay Partisinde sahne alan Sanatçı Seda Çakmak, söylediği şarkılarla davetlilere güzel bir pazar günü yaşattı. Ayrıca, oryantal ve şarkı yarışması yapılarak dereceye girenlere ödülleri de verildi.
Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan pilav, ayran ve tatlı ikramının ardından program sona erdi.
AÇIKLAMA YAPTI
Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Yerlisu yaptığı açıklamada, elde edilen gelirin hangi amaçla ve nerelerde kullanılacağını anlattı. Dayanışma ve kaynaşma çayına bir çok Saraylı esnafın sponsor olduğunu söyleyen Başkan Yerlisu, desteklerinden ötürü başta Belediye Başkanı Nazmi Çoban'a, Saray esnafına ve halkına teşekkür etti. Başkan Yerlisu, " Toplanan para ile geçen ay ödenemeyen hizmetli maaşlarını, temizlik malzemesi faturalarını ve okulda öğrencilere çekilen fotokopi ücretlerini ödeyeceğiz" dedi.
"HİCAP DUYUYORUM"
Okul Aile Birliği olarak asli görevlerinin yanı sıra, okul çalışanlarının maaşlarını da ödediklerini belirten Başkan Yerlisu, " Maalesef bizler Okul Aile Birlikleri olarak asli görevimiz olan, Okul Aile Birliğini sağlamak, ekonomik durumları kötü olan öğrencileri tespit ederek bu öğrencilerin araç ve gereçleri ile tüm giyim ihtiyaçlarını temin etmek ve okulun araç ve gereçlerini iyileştirmek yerine, okul çalışanlarının maaşlarını, temizlik malzemeleri, tamirat, boya, fotokopi ve okulun telefon faturalarının ödenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Ben bundan hicap duyuyoruz" ifadelerini kullandı.