Yeni Şube Müdürü Nurettin Akkoç Göreve Başladı
Saray Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan Nurettin Akkoç göreve başladı. Kırklareli'nin Vize İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'nde 10 yılını dolduran Akkoç, rotasyon uygulaması çerçevesinde Saray Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atandı.
''SARAY BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR YER"
Şube Müdürü Nurettin Akkoç, "Bu ağustos sonu mesleğimde 38. yılımı tamamlayacağım. Daha önce 15 yıl İstanbul'da idarecilik yaptım. Emekliliğimi kendi memleketimde beklemek için Kırklareli'ne tayinimi istedim. Kırklareli'nde 10 yılımı tamamlayınca rotasyon uygulaması ile yer değiştirmem gerekince bana en yakın olan ve benim için ayrı bir öneme sahip olan Saray'ı seçtim. Saray benim için önemli çünkü eşim Saray Küçükyoncalılı. Ben de Saraylı sayılırım. Okullarımıza ve kurumlarımıza gerekli desteği vereceğimden ve onlar için var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
NURETTİN AKKOÇ KİMDİR ?
Nurettin Akkoç, 1956 Vize-Sergen doğumlu olup ilk, orta ve lise tahsilini Vize Sergen'de yaptı. Anadolu Üniversitesi Fen Bilimleri Önlisans programını bitirdikten sonra 1976 yılında Samsun İlinin Vezirköprü İlçesinde meslek hayatına başladı. Son 10 yıldır Vize Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Nurettin Akkoç, evli ve 1 erkek çocuk babası.