Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

2013 te Saray a eğitim yatırımı yok!

Yayınlama: 31.01.2013 - 19:02 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Milli Eğitim Bakanlığı 2013 Yılı Yatırım Programına alınan yatırım projelerini açıkladı. Çerkezköy, Çorlu, Kapaklı ve Karaağaç’a yapılacak yatırımlardan bahseden Akbulut’un, Büyükyoncalı Atatürk İlköğretim Okulu’nda ve Saray Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde ikili eğitim uygulanmasına karşın, yatırımlarda Saray’ın adını zikretmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2013 Yılı Yatırım Programına alınan yatırım projeleri hakkında bilgi veren AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut,  iki okulda ikili eğitim yapılan Saray’ı adını bile zikretmedi. AK Partililerin yapılan her açıklamada Saray’ın kaderini değiştireceklerini ve Saray’a önemli bir yatırım kazandıracaklarını ifade etmelerine karşın, Akbulut’un açıklamasında Saray’ı anmaması şaşkınlıkla karşılandı.
Akbulut, yaptığı yazılı açıklamada; Çerkezköy İmam Hatip Lisesi, Çorlu Endüstri Meslek Lisesi ve artı 3 Atölye, Kapaklı Ticaret Meslek Lisesi,Karaağaç Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu projelerinin 2013 yatırım programına alındığını bildirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yaptıkları girişimin sonuç verdiğini belirten Akbulut, Çerkezköy İmam Hatip Lisesi, Kapaklı Ticaret Meslek Lisesi ve Karaağaç Kız Meslek Lisesinin 24 derslikli olduğunu, Çorlu Endüstri Meslek Lisesi ve artı 3 Atölye projesinin ise 40 derslikli olarak birkaç yıl içinde yapımının tamamlanarak eğitim öğretime açılacağını ifade etti.
Akbulut, “Tekirdağ’ın eğitim kurumlarının fiziki imkânlarının iyileştirilmesine yönelik gerekli tüm adımlar atılmaktadır. Bu yeni Eğitim kurumlarımızın Tekirdağ’ımıza ve Milli Eğitim Camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim”dedi

 

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE