Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

23 Nisan Büyükyoncalı da coşkuyla kutlandı

Yayınlama: 25.04.2013 - 23:02 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93. Yıldönümü Büyükyoncalı’da düzenlenen etkinliklerde‚ coşkuyla kutlandı. Büyükyoncalı Stadyumu’nda yapılan kutlamalara Halk büyük ilgi gösterirken, İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin sergilediği birbirinden güzel gösteriler dakikalarca alkışlandıBüyükyoncalı halkının büyük ilgi gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı.

Tüm okulların ortak olarak hazırladıkları bayram kutlaması, protokol’ ün yerlerini alması ile başladı. Protokolde Belediye Başkanı Necati Sezer, Okul Müdürleri, Meclis Üyeleri, Beldenin Mahalle Muhtarları yer aldı.


ÖĞRENCİLER BAŞARILI GÖSTERİLERE İMZA ATTI
Tören saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın söylenerek Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesiyle başladı. Öğrenci andının okunması ve ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrencilerin büyük özveri ile hazırladıkları gösteriler Büyükyoncalı Halkı tarafından alkışlarla ödüllendirildi. Öğrencilerin sahada sundukları gösterilerdeki uyum, estetik ve ahenk 23 Nisan’ı daha da anlamlı kılarken, başarılı gösteriler Büyükyoncalı Halkının gösterileri daha coşkulu şekilde izlemesini sağladı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Bayram sırasında ve daha önceden yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller ve madalyalar Büyükyoncalı Belediyesi tarafından sağlandı. Ödül töreni sırasında öğrencileri kutlayan ve tebrik eden Belediye Başkanı Necati Sezer turnuvalarda dereceye giren öğrencilerin madalyalarını verdi. Törende, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin hediyesini Merkez Mahallesi Muhtarı Avni Terzi, şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin hediyelerini ise Aziziye Mahallesi Muhtarı Yusuf Sevinç verdi.

BAŞKAN SEZER TEŞEKKÜR ETTİ
Kutlamalar sonrası Başkan Sayın Necati Sezer, emeği gecen herkese teşekkür ederek Cumhuriyetin bekçileri olacak ve onu sonsuza kadar yaşatacak çocukların bayramını kutladı. Sezer son olarak, katılımlarından dolayı Büyükyoncalı halkına teşekkürlerini iletti.  

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE