Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

AK Parti den engelli vatandaşa akülü sandalye

Yayınlama: 07.02.2013 - 22:22 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:
AK Parti Saray İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen çalışmayla bir engelli vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye verildi. 6 yıldır yürüyemeyen Saniye Kancalı hediyesini aldığında mutluluğunun tarifsiz olduğunu söyleyerek, “Sayenizde artık engellerim azaldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

AK Parti Saray İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı 6 yıldır yürüyemeyen Saniye Kancalı’ya akülü sandalye hediye etti.
BAKANDAN TALEP ETTİLER
Geçtiğimiz Kasım ayında Tekirdağ İl Sosyal İşler Başkanı Cüneyt Yüksel ile Saray İlçe Sosyal İşler Başkanı Ümit Süthan engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için çalışma başlatmışlardı. Yaptıkları çalışmaların karşılığını alan Yüksel ve Süthan engelli vatandaşlara teslim edilmek üzere akülü tekerlekli sandalye temin ettiler. Süthan ve beraberindeki partililer temin edilen Akülü Tekerlekli Sandalyelerden birini ilçemiz sakinlerinden 6 yıldır yürüyemeyen Saniye Kancalı’ya hediye ettiler. 

MUTLULUĞUMUN TARİFİ YOK
Akülü sandalyesine kavuşmanın sevincini yaşayan Saniye Kancalı, mutluluğunun tarifsiz olduğunu belirterek, “6 yıldır yürüyemiyorum. Sayenizde artık engellerim azaldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN TALEPTE BULUNABİLİYORSUNUZ
AK Parti’nin her zaman için engellilerin yanında olduğunu ve destek sunduğunu hatırlatan Sosyal İşler Başkanı Ümit Süthan, “İlçemizde ihtiyaç sahibi insanlara yardım ve sorularına cevap bulabilmeleri için www.aktekirdagsosyalisler.com adında bir sitesi kurduk. Vatandaşlarımız bu site üzerinden hem isteklerini iletebiliyorlar hem de soru sorabiliyorlar. Bizlerde bu sorulara cevap veriyoruz, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE