Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Başkan Tuncel'den Müjdeli Haber

Yayınlama: 16.02.2012 - 23:52 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

     AK Parti İlçe Başkanı Başkan Mehmet Tuncel, toplantıda müjdeli haber verirken, "İşte görüyorsunuz, işlerimizi takip ediyoruz. Her hafta çarşamba akşamları, yönetim olarak toplanıyoruz. Çalışmalarımızı devam ediyoruz. Durmak yok yolumuza devam ediyoruz" dedi.
 
     AK Parti İlçe Başkanı Başkan Mehmet Tuncel, "1990'lı yıllarda etüt çalışması yapılan, ancak şu ana kadar hiç bir çalışma yapılmadan beklemeye alınan Ayvacık Köyü Göleti ihalesi yapılmış, önümüzdeki aylarda inşaat çalışmasına başlanacaktır. Bu müjdeli haberi sizlerle paylaşıyor, hepimize hayırlı olsun diyorum." dedi.
    Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Naip Köy Barajı’nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Tekirdağ’ın meselelerini kendi meselesi olarak kabul ettiğini ve sorunlarını çözmek için elimden gelen her gayreti gösterdiğini söyleyerek, “Tekirdağ, geçmişte, kıyıda köşede unutulmuş bir şehir idi.  Hatta Tekirköy diye de anılırdı.” diyen Bakan Eroğlu, Tekirdağ'a bir müjde daha vererek, Tekirdağ İli içerisinde yapılacak olan göletlerin Saray İlçesi Ayvacık Köyü sınırları içerisinde yapılacağını açıkladı. Bu müjdeli haberi veren Bakan Eroğlu’nun ardından AK Parti Saray İlçe Başkanı Mehmet Tuncel, çarşamba akşamı parti binasında bir toplantı yaptı. Toplantıda bu müjdeli haberi Saray halkına duyurmak için bir basın açıklamasında bulundu. Başkan Tuncel,  "Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Naip Köy Barajı’nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada bizlere bu hayırlı müjdeyi verdi.
     Ayvacık Köyü'ne yapılan göletin ihalesi yapılmıştır. Önümüzdeki aylarda gölet çalışması yapılacaktır. Gölet tamamlandığında başta Saray olmak üzere Büyükyoncalı ve Kapaklı 50 yıllık su sorunu çözülecektir. Tekirdağ İli içerisinde yapılacak olan göletler şöyle: Tekirdağ Merkez Nusratlı Göleti ve sulamasının projesini bu sene bitiriyoruz. Ekim ayında, inşaat ihalesini yapacağız. Tekirdağ Malkara Karacaali Gazi Göleti, Tekirdağ Saray Ayvacık Göleti, Tekirdağ Şarköy Eriklice Göleti, Tekirdağ Malkara Çimendere 1 ve 2 Göletleri, Tekirdağ Malkara Göksu Göleti, Merkez Ferhandalı Göleti, Hüsünlü Göleti ve sulaması, Karaevli Göleti ve sulaması, Kılavuzlu Göleti ve sulaması, Tekirdağ Şarköy Güzelköy Göleti ve sulaması olmak üzere 12 adet proje en kısa sürede vatandaşımızın hizmetine sunulacaktır.” dedi.

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE