Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

Belediye Meclisi dilekçeleri görüştü

Yayınlama: 15.01.2013 - 12:54 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Saray Belediye Meclisi Komisyonlara havale edilen dilekçeleri görüşmek için toplandı. ODTÜ Öğretim Görevlisi Harita ve Kadastro Mühendisi Cemal İşleyici’nin konuk olarak katıldığı toplantıda dilekçeler tek tek görüşülerek karar bağlandı. Toplantının sonunda basına kapalı bir bölüm gerçekleştirilerek, Saray’da yaşanan İmar ve Kat artışı sorunlarının nasıl aşılacağı tartışıldı.

Saray Belediye Meclisi İmar Komisyonu’na gönderilen 10 dilekçeyi görüşmek üzere toplandı. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya ODTÜ Öğretim Görevlisi Harita ve Kadastro Mühendisi Cemal İşleyici de katılarak, bilgilerini Meclis Üyeleri ile paylaştı.


10 DİLEKÇE GÖRÜŞÜLDÜ
Belediye Meclisi ilk olarak İmar Komisyonuna havale edilen 10 dilekçeyi karara bağladı. ODTÜ Öğretim Görevlisi Harita ve Kadastro Mühendisi Cemal İşleyici dilekçeleri tek tek inceleyerek, belediye meclisinin en doğru kararları vermesi için yol göstericiliği yaptı. İmar konusuna hakimiyeti ile dikkat çeken İşleyici, önemli konularda verdiği bilgi ve örnekler ile Meclisin İmar konusunda nasıl karar vermesi gerektiğini anlattı. Belediye Meclisi İşleyici’nin önerileri doğrultusunda 10 dilekçeyi de ayrıntılı şekilde ele alarak karara bağladı.

BASINA KAPALI DEVAM ETTİ
Dilekçelerin görüşülmesinin ardından toplantının basına kapalı şekilde devam edeceği açıklandı. Bu bölümde Meclis Üyelerinin İmar konusunda ve kat artırımda yaşanan sıkıntıların nasıl aşılacağı hakkında ODTÜ Öğretim Görevlisi Cemal İşleyici’den bilgi aldıkları öğrenildi. Başkan Çoban ve Meclis Üyeleri toplantının çok faydalı geçtiğini belirterek, “Saray’ın sorunlarını daha çok çabuk çözebilmek için bu toplantı bizler için zihin açıcı oldu” şeklinde konuştular.

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE