Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

CHP İl Yönetimi Saray ve Büyükyoncalı Belediyesi ;ni ziyaret etti

Yayınlama: 03.09.2012 - 22:39 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, İl Yönetimi Kurulu Üyeleri ve CHP Saray İlçe Başkanı Ali Osman Yaşar ile birlikte Saray ve Büyükyoncalı Belediyesine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Belediyelerde yaşanılan sorunlar ve gelişmeler masaya yatırılırken, şuanda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Saray ve Büyükyoncalı Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP Saray İlçe Başkanı Ali Osman Yaşar’ın da katıldığı ziyaretlerde, Belediyelerde önümüzde ki günlerde yapılacak çalışmalar ile yerel seçimlerin kazanılması konusunda gerçekleştirilecek çalışmalar üzerinde konuşuldu.


YATIRIM YAPACAK DURUMA GELDİK
CHP Heyeti ilk olarak Büyükyoncalı Belediyesi’ni ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında Palbıyık’a bilgi veren Belediye Başkan Vekili Şükriye Can, Belediye’nin mali durumunu düzelttiklerinin ve şuanda yatırım yapacak duruma geldiklerinin altını çizdi. CHP İl Yöneticileri de Başkan Vekili Şükriye Can’a çalışmalarında başarılar dileyerek makamdan ayrıldılar.

HALKI ESAS ALACAĞIZ
CHP İl Yönetimi Yoncalıdan sonraki durağı Saray Belediyesi oldu.  Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret eden Palabıyık ve CHP Heyeti fikir alışverişinde bulundular.
Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler için aday belirlenmesi konusunda düşüncelerini ifade eden Başkan Nazmi Çoban, bundan önce ki seçimlerde Saray halkının kendisine ve CHP’ye gösterilen güven sayesinde göreve geldiklerini, çalışmalarında her zaman halkı esas aldıklarını ve bundan sonra ki belirlenecek adaylık seçimlerinde de halkı esas alacaklarını söyledi. Ayrıca Halka dayanmayan hiçbir çalışma ve anketin içerisinde olmayacaklarının altını çizen Başkan Nazmi Çoban, CHP’nin yapacağı ve yaptıracağı bütün adaylık çalışmalarına saygı duyacağını, halkın %60’ın altında hiçbir tercihe destek vermeyeceğini belirtti.

HALKIMIZ KENDİ ADAYINI BELİRLEYECEK
Bu görüşlere katıldığını belirten CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ise; CHP’nin adaylık belirlemelerinde belli ilkelerinin olduğunun altını çizerek, bu ilkelere bağlı olarak her üyenin rahatlıkla aday olabileceğini, çok sesliliğin esas olduğu adaylık seçimlerinde halkımızın kendi adayını belirleyeceğini ve il örgütü olarak ta bu ilkelerin arkasında olduklarını dile getirdi.

 

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE