Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Kar Temizleme çalışmaları

Yayınlama: 04.02.2010 - 13:02 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

     Geçtiğimiz hafta Trakya'yı etkisi altına alan kar yağışı bölgede büyük sıkıntı yaratırken, Saray içerisindeki caddeler ve sokakların kardan kapanmaması için başlatılan özverili çalışmalar da tamamlandı.
      Belediye Başkanı Nazmi Çoban, "Trakya'yı etkisi altına alan kar yağışı bölgemizi de olumsuz şekilde etkiledi. Biz belediye olarak kara karşı gerekli önlemlerimizi önceden aldığımız için, kar bizleri fazla etkilemedi. Yaşanan don olayında özellikle sularımız hiç kesilmedi. Çünkü sularımızın donmaması için gerekli önlemlerimizi aldık. Fırtınadan kapanan yollarımız da olmadı. Yine şehir içerisindeki yolları ve caddeleri kardan temizlemek için gerekli önlemlerimizi önceden almıştık" dedi.

BAŞKAN ÇOBAN'DAN TEŞEKKÜR

      Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Trakya'yı etkisi altına alan kar yağışında yolların kapanmaması için iş makinelerini gönderen firma sahiplerine, katkılarından dolayı gazetemiz aracılığıyla teşekkürlerini sundu. 
         Ayrıca, belediye çalışanları ve özellikle fırtına gecesi Bağlar Mevkii'nde büyük çaba sarf eden zabıta ekiplerine ve tüm çalışanlarına, gösterdikleri özverili mücadeleden ötürü teşekkürlerini dile getirdi.
      Kara karşı yolların temizlenmesi için Cengiz Serin'e ait iki adet iş makinesi, Umut Yarımoğlu'na ve Murat Tabakçıoğlu'na ait birer adet iş makinesi, Traktaş Firması'ndan bir adet iş makinesi ve belediyemizin iş makineleri ile zabıta ekiplerinin de desteğiyle yapılan çalışmalar sonucunda araç gereç sıkıntısı yaşanmadan, yol temizleme çalışmaları tamamlandı.
 
ÇÖP TOPLAMA MALİYETİ 15 BİN TL

    Belediye tarafından toplanan çöplerin maliyetinin 15 Bin TL olduğu ortaya çıktı.          
    İlçemizde çöp toplama işlemi özel bir firma tarafından yapılıyordu. Geçtiğimiz yıl Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve ekibi çöplerin belediye tarafından toplanması kararını aldılar. 2010 yılı ilk ocak ayında belediye çöp toplama işine başladı. Belediye çöp toplamak için ilk ayın hesabını yaparak, mazot giderinin 8 Bin TL, araç aylık periyodik bakımının da 7 Bin TL olduğu tespit edildi. Çöp toplama işçiliği de mevcut belediye çalışanları tarafından yapıldığı için ayrıca işçi ücreti maliyete dahil edilmedi. Yani Ocak ayına ait çöp toplama maliyeti 15 Bin TL olarak belirlendi. Ayrıca bu masrafın önümüzdeki aylarda düşebileceği belirtildi.
    Belediye Başkanı Nazmi Çoban, "Çöplerle ilgili bizim göremediğimiz, yurttaşlarımızın gördükleri yerlerde bizlere bildirmelerini bekliyoruz, çöp ve diğer hususlarda yardımcı olan herkese de teşekkür ediyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.
   

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE