Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Kaymakam, Köy ziyaretlerine başladı

Yayınlama: 01.10.2010 - 00:21 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

     Kaymakam Gülihsan Yiğit ve beraberindeki heyet, köy ziyaretlerinde bulundu.
    Çarşamba günü köy ziyaretlerine başlayan ve ilk olarak Çukuryurt Köyü Muhtarlığı ardından köy kahvehanesinde köylülerle bir araya gelen heyet, burada vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.
    Çukuryurt Köyü halkı, köye göl yapılmasının hızlandırılması, etrafının ağaçlandırması, köy içi kilit taşın alımının yapılması ve yeni yerleşim yeri ile ilgili altyapının yapılması talebinde bulundular.
     Ayrıca,  okulun uzun zamandan beri ödenmeyen telefon borcunun yeni yönetim olarak sıfırlandığı öğrenildi. Köye yapılan düğün salonu ve elektrik borcunun olduğu tespit edilirken, yıllardır bekçilerin sigortalarının ödenmediğini de öğrenildi.
     Kaymakam Gülihsan Yiğit, İl Genel Meclis Üyelerinden Nedret Özer ve Nazmi Duygu, Özel İdare Müdürü Okay Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Aydoğan ve İlçe Tarım Müdürü Rahmi Ersoy köyleri ziyaret ettiler.

KENDİNİZ ŞİKAYETÇİ OLACAKSINIZ

      Kaymakam Gülihsan Yiğit, Çukuryurt Köyü muhtarlık odasında köy defterine dilek ve temennilerini yazarken, köy hakkında edindiği bilgiler doğrultusunda şunları söyledi: "Önceki dönemlere ait herhangi bir belgeye dayanarak, iddia ettiğiniz bir sıkıntınız varsa kendiniz şikayetçi olacaksınız. Ve alacağınızı muhtarlık olarak icra yoluyla tahsil edeceksiniz" dedi.
      Köy Muhtarı köyün sorunlarını dile getirirken, "Bir önceki dönemden kalan borçlar bizleri çok zor durumda bırakıyor. Şu ana kadar yaklaşık 180 Bin TL borç ödedik” dedi.
      Ayrıca, köye ait tüm yerlerin satıldığını da açıklayan Muhtar Mümin Buluş, önceki yönetim ile ilgili bir takım şikayetler nedeniyle savcılıkta davalarının devam ettiğini açıkladı.
      Köy ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Gülihsan Yiğit, Kurtdere, Sinanlı, Göçerler ve son olarak Beyazköy'e giderek, köylerin önemli sorunlarını yerinde dinlerken, Göçerler Köyü’nün yolunun bozuk olduğu ve okul bahçesine paket taşının döşenmesi gerektiği dile getirildi.  

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE