Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

Kilo vermek isteyen soluğu aktarda alıyor

Yayınlama: 21.06.2012 - 20:41 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Yaz aylarının gelmesi, deniz sezonun açılmasıyla birlikte formda görünmek isteyen Saraylılar aktarlara akın etti. Deniz sezonun açılmasıyla birlikte talep patlaması yaşadıklarını söyleyen Nival Bitkisel Ürünler İşletmecisi Abdullah Akkaya, “Zayıflamak ve formda kalmak isteyenler müşterilerimiz doğal yollardan zayıflamayı sağlayan bitkisel ürünlere, özelliklede Afrikan Mango’nun kapsülüne ve çayına yöneliyorlar” dedi

Saray’da aşırı kilolardan şikâyetçi olanlar çareyi aktarlarda satılan şifalı bitkilerde arıyor. Gelen talebe yanıt vermek durumda kalan aktarlar ise bitkisel ürünlerden, cilt ve güneş kremlerine, baharat çeşitlerinden bitki ve meyve yağlarına varıncaya kadar pek çok farklı ürünü bünyelerinde barındırıyor.

ÇARE ŞİFALI BİTKİLERDE ARANIYOR

Yaz aylarıyla birlikte zayıflamak isteyen aşırı kilolu insanların şifalı bitkilere aşırı rağbet gösterdiğini kaydeden Nival Bitkisel Ürünler İşletmecisi Abdullah Akkaya, "Özellikle son yıllarda ülkemizde sağlık sorunlarının başında gelen obezite hastalığı nedeniyle zayıflamak isteyen insanların bir kısmının çareyi şifalı bitkilerde araması, işlerimizin önemli ölçüde canlanmasına neden oldu. Şunu açık bir şekilde belirtmek isterim ki zayıflamak sadece bitkilerle olmaz, bitkiler sadece zayıflamada yardımcı olur. Bitki tedavisinin yanında müşterilerimiz mutlak surette diyet yapmalıdırlar" şeklinde konuştu.

AFRİKAN MANGOSU YOK SATILIYOR

Bu dönemde en fazla sattıkları bitkisel ürünün başında Afrika Mangosu ve Cinnemalı ve Barut Ağacı Çayı olduğunu söyleyen Akkaya, “Afrika Mangosu içerisinde bulundurduğu bileşenler sayesinde metabolizmayı hızlandırarak kilo vermenizi kolaylaştırır. Afrika Mangosu lif bakımından çok yüksek bir meyvedir. Aynı zamanda kuvvetli antioksidan deposudur. Cinnemalı ve Barut Ağacı Çayı ise kandaki şekeri soğurarak yağa dönüşmesini engelleyici etkisi ile zayıflamayı kolaylaştırıyor” dedi.

HANGİ ÜRÜNLER VAR?

Zayıflama ürünlerinin yanı sıra hemoroit, basur, cilt, doğum ve güneş lekesi için çok farklı bitkisel ürünlerinin olduğunu dile getiren Akkaya, farklı şikâyetlerle aktarımıza gelen müşterilerimizin taleplerine cevap vermek için bitkisel ürünlerimizin yelpazesini geniş tutmaya çalışıyoruz. Sağlıkla ilgili ürünlerin yanında bitkisel saç boyaları, bitkisel sabun çeşitleri, bitki ve meyve yağlarının bütün çeşitleri, güneş kremi çeşitleri ve her türlü baharat aktarımızda bulunmaktadır” dedi. 

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

SARAYLI KART: VERİLEN BİR SÖZÜN HAYATA GEÇİRİLMESİ  

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE