Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

MHP’de Önsel Dönemi Devam Ediyor

Yayınlama: 26.09.2017 - 10:11 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Pazar Günü Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede Divan Başkanlığını Antalya Milletvekilimiz MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Günal Bey ve Divan Üyesi MYK Üyemiz Sayın Musa Küçük Bey'in olduğu MHP Tekirdağ İl Başkanlığı için aday olan Koray Önsel ve Saral Sarıalioğlu yarıştı.

MHP Tekirdağ 12. Olağan il kongre sonucunda, beyaz listeyle mevcut il başkanı Koray Önsel 238 oy alırken, sarı listeden aday olan Saral Sarıalioğlu 187 oy aldı.

ÖNSEL,“MHP’NİN TEKİRDAĞ’DA İKTİDARA GELEBİLMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Oyların açıklanmasının ardından açıklama yapan Koray Önsel, “Bugün Tekirdağ Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak 12. Olağan kongremizi yaptık. Allah’a şükürler olsun partimizin kurumsal kimliğine yakışabilecek bir şekilde bütün dava arkadaşlarımız ile güzel bir katılım oranı ile güzel bir kongre gerçekleştirdik. Cenabı Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah bundan sonra Milliyetçi Hareket Partisinin Tekirdağ’da iktidara gelebilmesi için elimizden gelen mücadeleyi sürdüreceğiz diye konuştu.

İLÇE TEŞKİLATI YENİ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ

Hafta sonu gerçekleştirilen ilk kongresinin ardından MHP Saray İlçe teşkilatından yapılan açıklamada İl Başkanı Seçilen Koray Önsel ve yönetimi tebrik edildi. MHP Saray ilçe teşkilatından yapılan açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Teşkilatı olarak MHP Tekirdağ İl başkanı seçilen Koray Önsel Başkanımızı, Yönetim Kurulunu ve Üst Kurul Delegelerimiz ile Üst Kurul Delegesi olan MHP Saray İlçe Başkanımız Sayın Lütfü Mercan ve MHP İl Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna giren Teşkilatımız Mensubu Sayın Ercan İşcan ve Mehmet Büberci arkadaşlarımızı tebrik eder, Başarılar dileriz” denildi.

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE