Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

Şehrin dört bir yanında çalışmalar sürüyor

Şehrin dört bir yanında çalışmalar sürüyor

Yayınlama: 27.11.2020 - 15:17 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Süleymanpaşa Belediyesi, yaklaşan kış ayları öncesi yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde dört bir koldan yürütülen çalışmalarla özellikle kullanımı tehlike arz eden cadde ve sokaklarda yol onarımları ve bakım çalışmaları gerçekleştirilirken, Süleymanpaşa’ya değer katacak olan projeler de yükselmeye devam ediyor.

BOZUK YOLLAR ONARILIYOR, MERDİVENLER RENKLENİYOR

Şehir içinden sahile inen çok sayıda merdiven, engelli vatandaşların kullanımına uygun hale getirilerek onarılıyor ve Tekirdağlı sanatçıların da desteği ile estetik görünüme kavuşturuluyor.

Zemini bozuk olan ve trafik seyrini tehlikeli hale getiren cadde ve sokaklarda asfalt tamiri, kilit taş düzenlemesi ve yolların bakımları yapılarak sürücülerin güvenliği sağlanıyor. Ayrıca asfaltla kaplanan yollarda yol çizgileri ve yaya önceliğine dair işaretlemeler yapılarak şehir içi trafik düzenine katkıda bulunuluyor.

ÇOCUK PARKLARININ SAYISI ARTIYOR

Şehir genelinde parklar gibi ortak kullanım alanlarındaki arızalı aydınlatmalar tamir ediliyor. Ayrıca yeni çocuk parkları da yapılarak çocukların hizmetine sunuluyor. Son olarak en kalabalık mahallelerden biri olmasına rağmen yeterince oyun alanı bulunmayan Çınarlı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkı daha tamamlanarak hizmete girdi. Parkta çocuklar için çeşitli oyun gruplarının yanı sıra yetişkinler için de spor aletleri yer alıyor.

PROJELER YÜKSELİYOR

Öte yandan, kapalı pazaryeri projesinde de son aşamaya gelindiği, kısa süre içinde vatandaşların ve pazarcı esnafının istifadesine sunulacağı belirtildi. Aynı şekilde, derelerle adeta ikiye bölünen TOKİ Namık Kemal Üniversitesi hattında inşa edilen üç farklı menfez çalışması da hız kesmeden sürüyor. Süleymanpaşa sahilinde panoramik manzarası ile göz dolduran ve Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından A’dan Z’ye yenilenen Paşa Seyir Terası projesi de Süleymanpaşalıları ağırlamak için gün saymaya başladı.

Kırsal mahallelerde yol çalışmalarının yanı sıra, muhtarlık binaları, sağlık ocakları ve imam lojmanları gibi kamu hizmetine mahsus binalarda da onarım ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce şehrin dört bir yanında sürdürülen çalışmaların hava şartları müsaade ettiği sürece devam edeceği ifade edildi.

 

# şehrin # Dört # Bir # Yanında # Çalışmalar # Sürüyor
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

Kimin Getirdiği Önemli Değil: Hizmetin Gelmesi Önemli

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE