Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

TEKİRDAĞ'DAN KISA KISA

TEKİRDAĞ'DAN KISA KISA

Yayınlama: 05.04.2021 - 13:32 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine küçük yaşta dilencilik yapan, su veya mendil satan çocuklara yönelik denetimlerini artırdı.

Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, konuyla ilgili yaptığı açıklama, Çorlu'da küçük yaşta çocukların kullanıldığı ve vatandaşların duygularını istismar ederek trafik güvenliğini tehlikeye sokan dilencilere yönelik denetim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Zabıta müdürlüğü tarafından uyarılan çocukların dilencilik işini tekrarlanması durumunda velilerine cezai işlem uygulanacağını anlatan Tunçcan, açıklamasında şunları kaydetti:

''Zabıta ekipleri, şehir merkezi başta olmak üzere cami önleri ile araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ile sokaklarda dilencilik yapan ve ikinci kez dilencilik yaptığı tespit edilenlere 5326 sayılı kabahatler kanununun ilgili maddeleri kapsamında idari para cezası uyguladı. Vatandaşlar tarafından yapılan şikayetlerin ardından özellikle trafik ışıkları, otobüs durakları ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde dilenci ve çocuk satıcılara yönelik denetimlerimizi arttırdık. Ekiplerimiz, ikinci kez dilencilik yaptığı tespit edilen çocukların ailelerine 5326 sayılı kabahatler kanununun ilgili maddeleri uyarınca idari para cezası tanzim ederken Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda da bulundu'' dedi.

ERGENE’DE KİLİT PARKE TAŞI SOKAKLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ergene Belediyesi, bozulan ve deforme olan parke taşı yollarda bakım ve tamir çalışması yapıyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ile açıklamasında, çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

İlçe genelinde başlattıkları parke taşı bakım ve onarım çalışmalarının Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütüldüğünü kaydeden Başkan Yüksel, zorlu kış şartları nedeniyle bozulan parke yolları tamir edilerek vatandaşların hizmetine sunan ekiplerin, bu uygulamalara devam edeceklerini belirtti.

İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında, yerinden oynayan parke taşların zemin iyileştirilmesi yapılarak yerlerine monte edildiğini dile getiren Yüksel, ''İlçemizde kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek düzgün bir hale getirildi. Bu çalışmalar içerisinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kırkgöz mahallesinde kilit parke taşı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Bozulan kilit parke yollar zemin iyileştirilmesi yapılarak yerlerine monte edilip vatandaşların hizmetine sunuluyor'' şeklinde konuştu.

 

 

# TEKİRDAĞ\'DAN # KISA
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE