Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ'DAN KISA KISA

Yayınlama: 09.01.2022 - 13:52 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Ergene Belediyesi’nde 2022 yılının ilk meclis toplantısı yapıldı.

Ergene Belediyesi’nin Ulaş Hizmet binasında yer alan salonunda gerçekleştirilen yeni yılın ilk meclis toplantısına, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlık yaptı.

Önceden belirlenen gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, denetim komisyonuna üye seçimi de gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin tek tek değerlendirildiği meclis toplantısının kapanışında konuşan Başkan Yüksel, tüm meclis üyelerinin yeni yılını bir kez daha kutlayarak alınan kararların Ergene’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Ergene’de kurulmak istenen Plastik Sanayi Bölgesi’ne (PAKOP) karşı olduklarını bir kez daha ifade ederek sanayi bölgelerinde boş alanlar varken tarım alanlarını sanayiye açmanın yanlış olduğunu ifade eden Yüsel, ''Gerekli itirazları ve başvuruları yaptık. Meclis üyelerinden de bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum. sanayi bölgelerinde bir sürü boş arazi var. Tarım alanına bu sanayiyi getirmemek için mücadele edeceğiz'' dedi.

MARMARAEREĞLİSİ KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI'NA NİLÜFER TEMUR SEÇİLDİ

Marmaraereğlisi Kent Konseyi genel kurulu yapıldı.

Belediye düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmalarıyla devam eden genel kurulda, başkanlığa Nilüfer Temur seçildi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçede ciddi bir oluşumu hayata geçirdiklerini belirtti.

Kent Konseyi başkanlık seçimini kazanan Temur'u tebrik eden Ata, "Kentte yaşanan sıkıntıları, kentin ihtiyaçlarını ve çözüm yollarını geliştirecek ciddi bir kuruluştur. İlçemizi hep birlikte ortak akıl ile hareket ederek, büyütecek, değiştirecek ve geliştireceğiz. Söz konusu ilçemize hizmetse, her kurum ile işbirliği yapmaya hazırız. Kent Konseyi seçimlerinin, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

 

 

# TEKİRDAĞ\'DAN # KISA
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE