Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Trakya Kalkınma Ajansı Projeleri Hayata Geçiyor

Yayınlama: 02.06.2011 - 18:57 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

     İlçemiz merkezinde bulanan Saray Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu projeler, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi ve uygulamaya konuldu.
    İlçemiz proje ekibi Hilmi Çeper, Şafak Yılmaz ve Bayram Çoğu tarafından hazırlanan projelerden Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim Merkezine, ‘Metal Teknolojileri alanında sınır yok’ adlı proje için 144.800 TL hibe alınacaktır. Proje kapsamında okulda elektro statik toz boyama ünitesi, metal bükme makinesi, atölye iyileştirmesi, Jeneratör ve yeni lavabolar kurularak öğrencilerin daha modern bir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri gerçekleştirilerek,  istihdam oranlarında artış sağlanması hedeflenmektedir. Ayrıca okulda sıra, masa üretimleri ve boya işlemleri yapılarak öğrencilerin oluşacak döner sermayeden pay alması ve böylelikle aile ekonomilerine katkı sağlanacağı belirtilmiştir. Bölgemizin gözde kurumu olma yönünde büyük yol kat eden Saray Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü birçok proje hazırlamış ve sunmuştur.
      Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi ise, ‘Bize yakışır’ adlı projeyle, okul bahçesine modern bir basketbol ve voleybol sahası yaparak, öğrencilerin spor yaralanmalarını en az seviyeye indirecek bir saha inşa etmeyi hedefliyor.  Hazırlanan proje için Trakya Kalkınma Ajansı’ndan 67.500 TL hibe alınacaktır.
     Okullarımızın hazırlamış oldukları projeler Trakya bölgesinde ses getirmiş ve örnek gösterilmiştir. Kurumlarımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE